начало

Георги Георгиев получи държавния печат Георги Георгиев получи държавния печат

Клевета и набеждаване в отговор на съдебен иск

Дискусии на тема съдебната власт в България

Клевета и набеждаване в отговор на съдебен иск

Мнениеот chaika » 18 Яну 2025, 17:58

Здравейте,
В отговора на моята искова молба до съда отсрещната страна ме клевети, набеждава, изкарва по-черна от дявола и това няма нищо общо с реалността, измислени фантазии, те няма как да докажат нещо, което не се е случило.
Да оставим въпроса, че отговорът е изцяло копиран от предишното дело отпреди 5 години, дума по дума, като два пъти ме набеждават в едно и също нещо, което не се е случвало.
И като попитах сегашната ми адвокатка дали може да попита като се правят такива изявления дали може да докажат дори едно нещо от всичките лъжи тя ми каза, че щяла да напише изречение в писмените бележки след като всичките съдебни заседания са минали, че това не е верно. Така че излиза, че на пет страници аз съм описана като по-зла от дявола, лъжа след лъжа и в отговор на това моята адвокатка смята да сложи едно изречение, че това не е верно след всичките съдебни заседания. След три седмици има ново съдебно заседание. Може ли да поискам обяснение и някакви доказателства, които те нямат или трябва да си седя мирно и да ги слушам как ме набеждават?
Благодаря!
chaika
Младши потребител

Назад към Съдебна власт