начало

Търси се граждански съдия за член на КАК Търси се граждански съдия за член на КАК

как ще се раздели апартамента след развода

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как ще се раздели апартамента след развода

Мнениеот anelgim » 14 Сеп 2009, 09:43

Аз пак нахалствам и пускам тема по моя въпрос.
Как ще го разделим тоя апартамент?
Съпругът ми е платил 60 % от имата преди да се оженим. Останалото е доплатено с ипотечен кредит , в който аз съм съдлъжник. В интерес на истината аз несъм дала и стотинка за апартамента , но ако не се бях съгласила д аму съдействам за кредита , може би нямаше и апартамент да има. От никоя банка не ни даваха кредит , беше точно преди кризата тази година.Една единствена банка по чудо се съгласи , но ако и аз съм в договора , защото съм на много добра и сигурна работа.
При развод как ще разделят апартамента . Ще го дадат целия на мъжа ми предполагам, но ми се ще и друго мнение да чуя.
anelgim
Младши потребител

Re: как ще се раздели апартамента след развода

Мнениеот Melly » 14 Сеп 2009, 18:19

Да - в случай, че е придобит преди брака.
Последна промяна Melly на 20 Мар 2010, 12:10, променена общо 1 път
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба