начало

23-ма адвокати протестират срещу съкращаване на съдийски щат, сезиран е и ВАС 23-ма адвокати протестират срещу съкращаване на съдийски щат, сезиран е и ВАС

Въпрос за Автроските права и друго..

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за Автроските права и друго..

Мнениеот delete » 09 Май 2007, 23:36

Здравейте!

Искам да попитам някой може ли да ми даде някакъв Кратък и Ясен ЗАКОН за Автрските права (Игри/MMORPG/online)

при взимане на дарение за сървър машина (наказва ли се) има ли закон за това и ако има ако можете да кажете моля.

и ако може един линчен разговор с някой който е на ясно с това...

Благодаря предварително (на ЛС ако може да пише някой който има желание или има възможността да ми помогне)

Наистина е спешно...
delete
Нов потребител

Мнениеот kontrol » 10 Май 2007, 05:29

Кратък и ясен закон може да си мечтаете само.

Все пак закон има. Казва се Закон за авторското право и сродните му права. Има го на този сайт. Щом питате за наказание, може би ви интересуват и някои разпоредби (членове) на Наказателния кодекс.

Ако аз Ви даря апартамента си, това наказва ли се? Дарението е по принцип валидна двустранна сделка с установена форма за движими вещи и недвижими вещи.

Опитайте се да формулирате някакъв конкретен въпрос!
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Назад към Интелектуална собственост