начало

Конкурсът за апелативните прокуратури ще започне почти от началото, процедурата била опорочена Конкурсът за апелативните прокуратури ще започне почти от началото, процедурата била опорочена

обезсилване на изп. лист

обезсилване на изп. лист

Мнениеот daresa » 05 Апр 2014, 14:54

Как да обезсилим изп. лист на банка срещу нас.
daresa
Младши потребител

Re: обезсилване на изп. лист

Мнениеот ivanov_p » 05 Апр 2014, 16:09

Плащате и го обезсилвате напълно.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот kdkrastev1234 » 05 Апр 2014, 18:12

Начините за различни
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот windlove » 06 Апр 2014, 13:07

Ако става въпрос за тази тема viewtopic.php?t=55850, не мислите ли, че сте се сетили доста късно. Отдавна сте получили ПДИ и ЗНИ ... този въпрос е трябвало да го попитате тогава. Оттогава мина цяла година все пак ....
Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt!!!
windlove
Потребител

Мнениеот ivodam » 26 Юни 2014, 17:28

ivanov_p написа:Плащате и го обезсилвате напълно.

Защо пък веднага да плаща, ми ако няма реални правни основания? С тази феодална клауза по чл. 417 е страшно какъв банков произвол се вихри в "европейска" България. На принципа ако мине номерът.
Аз миналата година обезсилих една ЗИ и ИЛ към нея на една банка, беше любопитен казус, но наглостта на банката наистина ме изуми. Покрай това установих, че в така нареченото заповедно производство има сума ти мътни моменти. Например, тъй като бях възразил срещу ЗИ освен че бях подал частна жалба изобщо да с отмени, докато ми се гледаше жалбата и излезе определението, банката беше подала молба за установителен иск. След като окръжният съд изобщо тотално отмени решението на районния за издаване на ЗИ и ИЛ, не стана ясно каква ще бъде съдбата на установителния иск, защото банката си изтегли сама молбата.
ivodam
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство