начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Може ли съсобственик да използва целият общ двор ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Може ли съсобственик да използва целият общ двор ?

Мнениеот atanasov_sh » 31 Авг 2010, 21:07

Здравейте , съсобственикът използва общият двор без мое разрешение , заедно със третият съсобственик построиха масивно барбекю на два метра пред прозореца ми на хола без дори да ме информират за намеренията си , представете си как ухае в стаята когато го запалят. Същият одглежда куче в един стар курник , на около пет метра от прозореца на кухнята , ужас. Имам ли законно право да прекратя този тормоз и имали начин да се определи кой каква част и къде в общият двор да ползва без да пречи на нормалното съжителство на другият съсобственик?
atanasov_sh
Нов потребител

Re: Може ли съсобственик да използва целият общ двор ?

Мнениеот anserk » 01 Сеп 2010, 12:01

atanasov_sh написа:Здравейте , съсобственикът използва общият двор без мое разрешениеНали е общ! , заедно със третият съсобственик построиха масивно барбекю на два метра пред прозореца ми на хола без дори да ме информират за намеренията си , представете си как ухае в стаята когато го запалят Ползвате само хляб!. Същият одглежда куче в един стар курник , на около пет метра от прозореца на кухнята , ужас кУрника или кУчето . Имам ли законно право ДА :arrow: при АДВОКАТ с документите за собственост и СКИЦА на имота да прекратя този тормоз и имали начин да се определи кой каква част и къде в общият двор да ползва без да пречи на нормалното съжителство както чета написаното от теб - по-скоро ще е поносимо на другият съсобственик?
anserk
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 01 Сеп 2010, 15:50

Другият начин е взимаш гегата и "каквото сабя (гега)покаже"
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 02 Сеп 2010, 19:37

Гледай ти - масивно барбекю в общия двор, без въобще да Ви информират - че то си е за събаряне, без въобще да ги уведомявате. Относно курника и кучето - радвайте се, че не отглежда кокошки - много по-лошо е от кучето, а старият курник може и да си е съвсем търпим, особено с изначалното му предназначение. С една дума - разпределете си ползването на имота, ако трябва - и по съдебен ред. Не прибягвайте до гегата, щото на всяка гега има и по-голяма гега, и така докато потърпевшият не се запознае от първа ръка с проблемите на родното здравеопазване.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот atanasov_sh » 02 Сеп 2010, 20:19

Благодаря ви !
atanasov_sh
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба